Tuesday, May 1, 2012

Sambil Lepak depan FB pun duit masuk akaun!

 Salam semua.Sambil layan FB,check ewallet...ada juga juga duit masuk.
Haaa siapa kata susah nak cari duit?
Sebenarnya tak susah,cuma perlu ada sedikit usaha.
Walaupun duit yang masuk taklah ribu-ribu tapi ada jugalah kan...
Kepada pemerhati yang masih nak tengok bisnes ni berjaya atau tidak,
apa yang anda dapat?Orang lain dah dapat hasil ... 
takkan anda nak tengok jer kan.
Kalau anda daftar dan join....dah banyak agaknya
duit masuk ke dalam akaun anda.

 Kat atas ni sebahagian daripada pendapatan
yang disumbangkan oleh downline yang menyertai bisnes ni.
Kita lepak-lepak depan komputer jer...
duit masuk tak boleh sekat-sekat.
Lainlah kalau anda jenis yang tak suka duit...mesti tak hairan kan.
Pasti ada yang tertanya-tanya...bisnes apa ni?
Kat  bawah  ni saya tunjukkan....


 Nak jual barang sendiri tak ada.
Jadi kita jadi penjual barangan orang lainlah.
Jual ebook jer.Tu pun bukannnya jual dari rumah ke rumah.
Cuma perlu promosi link yang diberikan itu kepada kenalan dan sesiapa sahaja.
Lagi ramai yang beli/join maka lagi banyaklah kita dapat bonus.

 Ada banyak stage dalam bisnes ni.
Kat atas tu saya sertakan stage 1 jer.
Nampak tak...kalau anda berjaya dalam stage ni..
senang-senang boleh dapat lebih RM10 ribu dengan modal 
serendah RM 25 untuk satu ebook.

Haaaa.. inilah bisnes yang dimaksudkan.
Jangan takut untuk mencuba.
Ini bukan skim cepat kaya.Tapi bisnes untuk kaya.
Kejayaan akan menjadi milik orang-orang yang berusaha.
Jom sertai saya DI SINI

No comments: