Thursday, June 14, 2012

049:Tangga rumah baru kami

Kalau buat rumah mesti ada tangga,barulah lengkap rasanya.Betul tak?Entri kali ini saya akan paparkan tangga rumah yang sedang dipasang mosaic.Tangga rumah baru kami ni simple saja bentuknya.Gambar kat atas tu adalah tangga kedua.Kami memilih mosaic 2 kaki yang berwarna gelap.Mosaic satu warna saja ker tangga ni?




 Sebenarnya kami memilih dua warna untuk mosaic tangga ni.
Tunggulah...dah siap nanti saya akan paparkan bagaimana rupa bentuk kejadiannya.



 Ini pandangan dari atas.
Belum siap lagi tu..sebab tu nampak macam berdebu jer mosaic tu.
Siap nanti berkilatlah tu...sesuai untuk lepak-lepak kat tangga.
Kami tak bercadang nak pasang pagar pun untuk kesemua tangga rumah.



 Yang ni tangga utama rumah.
Simple jer...sengaja pilih bentuk macam tu.
Juga sesuai untuk bersantai kat tangga.



Pandangan sisi tangga utama.
Kombinasi warna mosaic untuk tangga ni?Tunggu....


2 comments:

Hanif Idrus said...

Dah nak siap rupanya rumah...
tak sabar nak tengok full complete..

yusuflaili(Goku) said...

Nampaknya hanya tinggal kerja yang halus2 je lagi..