Wednesday, October 10, 2012

Souvenir dari University of Malaya



Inilah key chain souvenir

dari Universiti Malaya.Cantik tak?

Tentulah cantik kan....

apatah lagi key chain tu adalah pemberian seseorang.

Siapalah yang baik hati bagi key chain tu kepada saya yer...

Sebenarnya souvenir tu adalah pemberian rakan sekerja

saya iaitu ustaz Abdul Aziz yang sedang

melanjutkan pelajaran peringkat master di UM.

Terima kasih ya ustaz atas ingatan.

Semoga anda berjaya dalam pengajian.

p/s....saya ni rasa malas pula nak sambung belajar.hehe...

7 comments:

Nazayiena said...

Cantiknya keychain UM tu.

Aishah Jahirah said...

cantik...yg pntng ada tulis UM...

whitecappuccino said...

adik ipar sya buat master kt UM juga bru konvo mingu lps.sya dpt souvenir dri dia tp dpt fridge magnet um...

Sop Nama Saya said...

Ada llebih? Hejeheh

jaakechik said...

comel! ada lebih? nak satu? ekekekee.... ~gurau sajo!

Hanif Idrus said...

Saya pun sama tak larat nak sambung belajar walau ada cita2 nak buat master...huhuhu

Miss BaNu said...

sy dulu belajar kt UM jugak hehehe