expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 10, 2014

Sedap ker pelajar memasak?


Jom main masak-masak..hehe...Ini bukan main-main, tapi betul-betul masak tau! Tapi kenapa kat sekolah pula? Kalau nak tahu, pertandingan memasak ini adalah khusus untuk pelajar perempuan tingkatan dua sahaja. Mereka dibahagikan kepada beberapa kumpulan untuk menunjukkan kepakaran masing-masing memasak dalam jangka masa yang ditetapkan. Layan gambar jer lah....nak merasa hasil masakan pun dah habis...


cepat...cepat...dapatkan bahan mentah yang segar bugarcewah...dapur dah berasapAlahai tak sempat nak ambil tahu kumpulan mana yang menang hari tu...Takpelah janji projek ini memberi pengalaman kepada pelajar terlibat, juga kepada pelajar yang jadi penonton. Seronok ibu bapa kalau tahu anak-anak mereka bukan saja cemerlang dalam akademik, malah pandai memasak. Lepas ni boleh minta anak-anak masakkan makanan kegemaran ibu bapa di rumah.hehe..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah dan meninggalkan komen di blog KM7. Sila tinggalkan link blog anda untuk tukar link bloglist. Terima kasih, sila datang lagi.